| İTİRAF VAKTİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: İTİRAF VAKTİ Cuma Ağus. 29, 2008 4:32 am | |
| herkes açıklamaktan utandığı bi huyunu, rezil olduğu bi olayı, bi kişi için söyleyemediği iyi yada kötü düşüncelerini vb. söylesin. yani kısaca itiraf edilebilcek ne varsa itiraf edin. hadi bakalım itiraf edebilcek kadar cesur musunuz | |
|
| |
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Cuma Ağus. 29, 2008 4:33 am | |
| ben başlıyorum itiraf etmeye. itiraf ediyorum tuvaletten sonra ellerimi yıkamaktan nefret ediyorum ve bazen yıkıyorum bazen yıkamıyorum | |
|
| |
ceren melaike
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 32 Hangi cehennemden : aşşaki köyden:D Boş zamanlarında naparsın? : gitar çalarım,insanları gıcık etmede ustayım:D Lakabın ne? : akrep,şeker Rep Gücü : 0 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Paz Ağus. 31, 2008 6:08 am | |
| heheee bende bazen duş yapmak istemiyorum yorgunluktan kalkamadığım zaman | |
|
| |
dtkeremdt günahkar
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 34 Hangi cehennemden : Ankara gorrgrind Boş zamanlarında naparsın? : muzık dinlerim - içerm Lakabın ne? : dt :D Rep Gücü : -12 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/07/08
| |
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Ptsi Eyl. 15, 2008 7:52 am | |
| amk senn ben de seni hiç sevmiyorum ama sadece siteye yaz diye konuşuyorum | |
|
| |
Depressive günahkar
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 39 Hangi cehennemden : Güzel Soru Ama Pas Gecicem Boş zamanlarında naparsın? : Canım Ne İsterse On u Yaparim Lakabın ne? : Ben Bilmem Kullanmam Takanı Döverim Rep Gücü : 81 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Salı Şub. 10, 2009 5:54 pm | |
| itiraf ediyorum hepinizden nefret ediyorum | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Çarş. Şub. 18, 2009 7:03 am | |
| çok mutlu oldum itiraf ediyorum +18 muhabbetlerime bakmayın ben aseksüelliğimi ilan ettim | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: İTİRAF VAKTİ Salı Şub. 24, 2009 9:08 am | |
| itiraf ediyorum geçen sene bi kızı arzulamıştım bi kere
itiraf ediyorum bağırsak problemim var. sıçarken anam ağlıyo | |
|
| |
| İTİRAF VAKTİ | |
|