absinthe melaike
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 31 Hangi cehennemden : ebenin... Boş zamanlarında naparsın? : wc ed geçiririm boş zmnlarımı Lakabın ne? : pelusha Rep Gücü : -6 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: insanları delirten yer Perş. Tem. 10, 2008 8:28 am | |
| Burada 270 kişiyi göz göre göre delirtiyorlar. Her gün 22 saat kutulara koyup akıl sağlıklarıyla oynuyorlar.Her şey hesaplı. İşin içinde sağlık görevlileri de var. Yöntemler çeşitli ve etkili. Burası GUANTANAMO!ABD'nin Küba'daki "ultra-güvenlikli" dedikleri Guantanamo Üssü'nde tutulan 270 kişinin akıl hastalıklarına yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu belirtiyor. ABD'nin "terör zanlısı" olarak buruda tuttuğu bu insanların, yıllardır hukuki hakları çiğnendiği gibi, insan hakları da sıfır. Bu yetmiyormuş gibi 185 mahkum, tek kişilik, kutu misali hücrelerde tutuluyor. Günde 22 saat, gün ışığı görmeden, kimseyle temas etmeden, temiz hava solumadan, bu kutu-hüçrelerde tutulan Guantanamo tutsaklarının göz göre göre akıl hastalıklarına yakalandıkları belirtiliyor. Zaman zaman bu kişiler, uzun sürelerle duyularından yoksun bırakılıyor. Gözleri bağlanıyor, kulaklıklar takılıyor, ağız ve burunları maskelerle kapatılıyor, ellerine eldiven geçiriliyor. Görme, duyma, işitme, dokunma duyularından yoksun, rahat nefes alamadan saatlerce tutulan hiç kimsenin akıl sağlığını tam anlamıyla korumasının mümkün olmadığı belirtiliyor. Uluslararası İnsan Hakları Örgütü 54 sayfalık raporunu, Guantanamo'da görev yapan bazı yetkililer, avukatlar ve 6 yıl boyunca Guantanamo'da tutulduktan sonra masum oldukları anlaşılıp serbest bırakılan 12 eski mahkumla yapılan görüşmeler sonucunda oluşturdu. | |
|
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: insanları delirten yer Perş. Tem. 10, 2008 9:02 am | |
| eh orası abd başka ne beklenir ki... abd filmlerde gördüğünüz gibi güzel bi yer değil. filmlerde sadece iyi yönleri yansıtılıyo. abd suç işleme oranı en yüksek olan ve yolsuzluğun en çok olduğu ülkedir. idam cezasının geçerli olduğu tek modern ülkedir. modern mi?? sadece üst sınıf insanlar modern. ya alt sınıf insanlar??? dünyada fakirle zengin arasındaki yaşam farkının en fazla olduğu ülkelerden biridir abd. orada ezilen halkın hiçbi hakkı yoktur. abd bir cehennemdir eğer alt sınıftan bir insansanız. orası kapitalizmin , eşitsizliğin, haksızlığın ana memleketidir. | |
|
XxDeaD_StaRxX melaike
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 43 Rep Gücü : 0 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: insanları delirten yer Salı Ağus. 19, 2008 12:19 pm | |
| buna katılıorum Levia ama benide o prestige mall denen koduum yeri delirtcek yakındır... | |
|
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: insanları delirten yer Salı Ağus. 19, 2008 12:29 pm | |
| yuhaha ordaki hatuna kopmuştum ya bi baktım hatunun arkasında prestige mall yazıyo yuhahaha prestige malları bunlar gielllllllllllllllll umarım en kısa zamanda ordan kurtulursun canım yaa ben de oraya bi senin için bi de sinema için gidiyodum ama artık senin için bile katlanamıyorum o tikijanjanjonjon mekanına | |
|
XxDeaD_StaRxX melaike
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 43 Rep Gücü : 0 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: insanları delirten yer Salı Ağus. 19, 2008 12:32 pm | |
| ahahaha kurtulcam yakınıdr eet öle jonjon mekanı ama ben yinede bekliorum gölet denen bi yer var dimi | |
|
leviathen Admin
| Konu: Geri: insanları delirten yer Çarş. Ağus. 20, 2008 8:19 am | |
| evetttttttt göletimiz var fakfaklarımız varrr yuhaha xD (yanlış anlaşılmasın vakvakları yani ördekleri biz fuckfuck yaptık) yuhaha sadece biz bahçeşehirlilere özgü bi yer turist bozuntularını nasıl kapıdan çevirmişlerdi ama acımıştım lan zavallılarrr çok salak oluyolar | |
|