| HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM C.tesi Şub. 21, 2009 8:03 am | |
| Ezan bir tür dini müziktir. Önce bu konuda anlaşalım. Sonra konu ezanın edebiyattaki türü olmasın. Doğduğumdan beri her gün 5 defa aynı şarkı. Sıkıldım arkadaş. Ezan sesi duymak istemiyorum artık. Hele o sabah ezanı ne kadar ürkütücüdür. Küçükken hep korkardım sabah ezanlarından. Çocukların çoğu korkar. Ne biçim dini müzik bu. Bu dine ısıtmıyor, soğutuyor. Bakın benden söylemesi o müzikle hiç kimseyi müslüman yapamazsınız. Yapmaya çalışmıyoruz demeyin. Kesinlikle Hristiyanlar ve Müslümanlar kadar misyoneri yoktur dünyada. Ama Müslümanlar ciddi anlamda itici. Ezanları da itici, korkutucu. Ayrıca günde 5 vakit dinlemek de sıkıcı. Bence ezan sayısı azaltılmalı. Günde 2 defa filan okusunlar. İsteyen istediği kadar yadırgayabilir. Bunlar benim düşüncelerim. Bıktım artık. Canımdan bezdim. Benimki de kulak, borazan değil. | |
|
| |
Depressive günahkar
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 39 Hangi cehennemden : Güzel Soru Ama Pas Gecicem Boş zamanlarında naparsın? : Canım Ne İsterse On u Yaparim Lakabın ne? : Ben Bilmem Kullanmam Takanı Döverim Rep Gücü : 81 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM C.tesi Şub. 21, 2009 1:36 pm | |
| ezan okunuyo kapa müzigi kendini ezanın ritmine bırak kopkop | |
|
| |
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Paz Şub. 22, 2009 7:19 am | |
| yuhaha xD remix ezan müzikleri xD üçyüsbeşyüs yuhaha xD | |
|
| |
Rag3ImmoRTaL melaike
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 35 Hangi cehennemden : Cehennem Benim Topragım Boş zamanlarında naparsın? : Elime geleni Lakabın ne? : Hüso Rep Gücü : 81 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Cuma Haz. 19, 2009 10:21 am | |
| sıradaki aksam ezanı sewipte kawuşamayanlara gelsin | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Cuma Haz. 19, 2009 12:21 pm | |
| Yuhahah xD Allahü ekber dırı dırı dım xD | |
|
| |
Rag3ImmoRTaL melaike
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 35 Hangi cehennemden : Cehennem Benim Topragım Boş zamanlarında naparsın? : Elime geleni Lakabın ne? : Hüso Rep Gücü : 81 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Cuma Haz. 19, 2009 2:22 pm | |
| yok pakito calcak | |
|
| |
Depressive günahkar
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 39 Hangi cehennemden : Güzel Soru Ama Pas Gecicem Boş zamanlarında naparsın? : Canım Ne İsterse On u Yaparim Lakabın ne? : Ben Bilmem Kullanmam Takanı Döverim Rep Gücü : 81 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 12:20 pm | |
| diyanet işlerine mail attim caminin sesi cok cikio die 1 ay gecti hala ayni roket alip roketlicem camiyi sonunda mq | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 12:24 pm | |
| Yuhaha xD Cidden öyle bir mail atmış olmazsın ya Ama sen yaparsın. Barış cami yakalım mı | |
|
| |
Depressive günahkar
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 12:30 pm | |
| attim maili ama cami yakma işi biraz sacma olur taş mk başka bişe yok neresini yakıcaz | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 1:04 pm | |
| Ama yakanlar var | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 1:05 pm | |
| İçinde seccadeler var ya | |
|
| |
Depressive günahkar
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 1:08 pm | |
| camide sekis | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Salı Haz. 23, 2009 1:10 pm | |
| Yuhaha xD Fanteziye bak xD | |
|
| |
Rag3ImmoRTaL melaike
| Konu: Geri: HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM Perş. Haz. 25, 2009 4:55 am | |
| adamın aklı sikişden baska bi sikişe calısmıyo 10 cümleden 9.5 sikiş amk ne adamsn aq | |
|
| |
| HER GÜN 5 DEFA AYNI MÜZİKTEN SIKILDIM | |
|