| Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dtkeremdt günahkar
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 34 Hangi cehennemden : Ankara gorrgrind Boş zamanlarında naparsın? : muzık dinlerim - içerm Lakabın ne? : dt :D Rep Gücü : -12 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Perş. Ağus. 14, 2008 7:51 am | |
| Kıraç, dünyaca ünlü gitar virtüözü Yngwie Malmsteen ile ortak bir projeye hazırlanıyor. Kıraç'ın Türkce şarklarına Malmsteen gitarıyla eşlik edecek.
Kıraç'ın müziğini beğendiğini belirten ünlü gitarist Malmsteen, ise Türk müziğinde özellikle Barış Manço'nun şarkılarına hayran olduğunu söyledi. | |
|
| |
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Perş. Ağus. 14, 2008 7:54 am | |
| malmsteen kıraç ı beğeniyosa onda zevk yok derim. burda müzik ayrımı yapmıyorum. biçok müzik türünü dinleyebilrim. ama kıraç başımı ağrıtıyo dayanamıyorum ya. o malmsteen'de kafa yokmuş. | |
|
| |
XxDeaD_StaRxX melaike
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 43 Rep Gücü : 0 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Salı Ağus. 19, 2008 10:28 am | |
| malmsteen harbiden mal çıktın olm sen yürü sonada iboyla agrı dagı ni yeniden düzenle zırtooo... | |
|
| |
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Salı Ağus. 19, 2008 11:48 am | |
| yuhaha opeth grubunun da ibrahim tatlıses hayranı olduğunu biliyo muydun | |
|
| |
XxDeaD_StaRxX melaike
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 43 Rep Gücü : 0 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Salı Ağus. 19, 2008 12:00 pm | |
| ahaha bi bok zannediolar zırtolar farklı gelio bizim ameleler ahahah | |
|
| |
leviathen Admin
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Salı Ağus. 19, 2008 12:03 pm | |
| valla ya bizim hiç değer vermediğimiz şarkıcıları (şarkıcı bile dmek istemiyorum) onlar el üstünde tutuyolar. onların müzik zevkini sikiyim. demek ki neymişşşşşşşş her iyi müzik yapanın müzik zevki iyi değilmişşşşşş | |
|
| |
XxDeaD_StaRxX melaike
| Konu: Geri: Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! Salı Ağus. 19, 2008 12:10 pm | |
| katılıyorum bu bok kafaları dinleyen o gruplarada gülmekten katılıyorum sik kafaları ahahah | |
|
| |
leviathen Admin
| |
| |
| Kıraç, Malmsteen ile yeni bir albüm yapacak!!! | |
|