leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: DETROIT METAL CITY Salı Haz. 16, 2009 3:49 am | |
| Bir japon filmi. Her zaman en büyük hayali müzisyenlik olan bir genç. No music no dream (müzik yok hayal yok) felsefesiyle yaşayan bir genç. Her zaman insanlara hayaller veren aşkla, sevgiyle dolu olan, modaya uygun pop müzik yapmayı hayal etmiş biriydi ama kendini Detroit Metal City veya kısaca DMC adlı bir death metal grubunun içinde buldu. Kimse o grubun solistinin o olduğunu bilmiyordu grup arkadaşları ve menejeri dışında. Grupta Krauser ismini kullanıyordu. Fanatik hayranları vardı ama cehennem, ölüm, şeytan konulu şarkılar ona hitap etmiyordu. " Ben cehennemden gelen bir teröristim bugün annemi becerdim yarın babamı deşeceğim öldür öldür hepsini öldür öldür öldür onu öldür" tarzında şarkı sözleri vardı. Bir de külot yemeye meraklı bir baterist vardı onu söylemeden geçemeyeceğim xD Biraz komik biraz da sizi death metal dünyasına götüren bir film. Metalcilerin izlemesini öneririm http://www.sinemafilmizle.com/detroit-metal-sehri-city-film-izle-7188#more-7188 | |
|