dtkeremdt günahkar
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 34 Hangi cehennemden : Ankara gorrgrind Boş zamanlarında naparsın? : muzık dinlerim - içerm Lakabın ne? : dt :D Rep Gücü : -12 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: PROGRESSIVE METAL Cuma Ağus. 15, 2008 3:08 am | |
| Progressive Metal başlığına gerek vardı diye düşünüyorum.Türkrock topiklerinde Southern Rock,Glam Rock,Progressive Rock,Gothic Metal ve benzeri tarzların başlığı olduğu gibi Heavy Metal’in de bu özel tarzının tartışmaya açık yanının ve “underground” gruplarının fazlalığı nedeniyle başlık açmayı uygun gördüm.Bu konuda amacımız forumda yer alan Progressive Rock topiğinin kalitesinde bir bölüm olması en büyük isteğimizdir.
Bu tarzda forumda yer alan başta Dream Theater olmak üzere Royal Hunt, Fates Warning Savatage, Shadow Gallery,Threshold,Symphony X,Sun Caged,Angra,Pain Of Salvation ve Ayreon gibi grup ve isimlerin topikleri dışında yer alan “underground” grupların (mesela Spiral Architect,Mind’s Eye,Without Warning,Ice Age,Dali’s Dilemma,Behind The Curtain gibi benzeri) tartışılması ve bu gruplarla ilgili kısır tartışmalara yol açacak (tek tek topiklerin açılması) durumların önüne geçilmesi daha iyi olur gibime geliyor.Bu nedenle bu başlığı açtım.Umarım bu başlıkta Progressive Rock topiği gibi okunması zevk verici ve takip edilmesi gereken bir bölüm olur.Ben bunun kanısındayım arkadaşlar.Yukarda ismi yazılan gruplarda tartışılabilir. | |
|
leviathen Admin
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 33 Hangi cehennemden : istanbul un kanlı toprakları Boş zamanlarında naparsın? : insanlara ölsem de kurtulsam dedirtmek Lakabın ne? : leviathen, goddess of metalists Rep Gücü : 219 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: PROGRESSIVE METAL Cuma Ağus. 15, 2008 4:52 am | |
| pis prograssiveci | |
|
dtkeremdt günahkar
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 34 Hangi cehennemden : Ankara gorrgrind Boş zamanlarında naparsın? : muzık dinlerim - içerm Lakabın ne? : dt :D Rep Gücü : -12 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: PROGRESSIVE METAL Cuma Ağus. 15, 2008 11:36 am | |
| | |
|